Bourgondische vloeren

Bourgondische vloeren

Bourgondische vloeren passen perfect in een interieur dat geïnspireerd is op het Franse platteland! Het is een prachtige manier om uw interieur karakter te geven. Als u een Bourgondische vloer laat leggen vormt dit een goede basis voor de Franse look die u wilt neerzetten. U kunt dit karakter dan doortrekken in de rest van het interieur. Wilt u advies hierover? Dan kunt u bij Tegeltrend Deurne langskomen in onze showroom. Wij helpen u graag verder!

Bourgondische vloeren met karakter

Bourgondische vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een warme uitstraling. Dat laatste houdt in dat het een oude vloer lijkt, maar het heeft tegelijkertijd wel het gemak en comfort van vandaag de dag. De stenen zijn slijtvast en het is ook mogelijk om er een vloerverwarming onder te leggen. Heerlijk warme voeten dus! Bourgondische vloeren hebben een doorleefd karakter. Dat is een typische eigenschap van een Bourgondische vloer. Er zijn bij Tegeltrend Deurne tal van mogelijkheden qua kleur en groottes van de tegels.

Zie het met uw eigen ogen

Als u graag de opties met eigen ogen wilt zien, kom dan langs in onze showroom. Ons team staat voor u klaar om u advies te geven en alle mogelijkheden te laten zien. Heeft u een idee om ook de wanden met tegels te zetten? Of bent u op zoek bent naar vloeren voor andere ruimtes? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben houten vloeren, pvc en laminaat. Kom langs en kijk welke opties bij uw interieur passen! Heeft u nog vragen? Bel dan 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer