Castle Stone vloer

Voor een prachtige Castle Stone vloer gaat u natuurlijk naar Tegeltrend Deurne. Wij zijn namelijk al bijna 10 jaar dé specialist op het gebied van deze tegels en het leggen van andere prachtige vloeren. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw huis of tuin. Wij hebben namelijk allerlei soorten tegels in huis. U kunt bij ons dan ook terecht voor wand- en vloertegels in alle maten, materialen en kleuren. We vinden voor elke ruimte de juiste tegel. Bekijk gerust onze website voor meer informatie of laat u in onze showroom adviseren door onze deskundige medewerkers.

Castle Stone vloer kopen bij Tegeltrend Deurne
Bij Tegeltrend Deurne koopt u een prachtige Castle Stone vloer  op maat. Wij hebben namelijk een erg uitgebreid aanbod aan vloeren van dit kwalitatief hoogwaardige merk. U profiteert bij ons daarnaast ook altijd van een persoonlijke en flexibele service; wij adviseren u graag over de beste soort Castle Stone vloer voor u. Bij ons bent u ook altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; wij rekenen namelijk altijd een eerlijke prijs voor kwalitatief hoogwaardige producten. Als u een mooie vloer of tegels gezien heeft in onze webshop dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen.

Onze showroom

Naast dat u de tegels voor een Castle Stone vloer online bij ons kunt bestellen, verwelkomen we u ook graag in onze showroom. Hier staan onze professionele medewerkers voor u klaar om u te adviseren. Voor meer informatie over onze producten of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar: 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer