Exclusieve houten vloeren kopen

Indien u exclusieve houten vloeren wilt kopen, vindt u bij Tegeltrend Deurne gegarandeerd waar u al zo lang naar op zoek bent. Wij hebben een zeer ruime collectie exclusieve houten vloeren. Bijna al onze vloeren hebben wij in eigen voorraad.

Exclusieve houten vloeren kopen bij Tegeltrend Deurne

Indien u een houten vloer in gedachten heeft die er niet tussen staat, vraag ons er dan toch even naar. De kans is namelijk zeer groot dat we deze wel kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid dat wij de vloer voor u leggen. Wij kunnen de vloer zowel vast als zweven leggen. Kunt u niet wachten om een houten vloer via Tegeltrend Deurne aan te schaffen? Bekijkt u dan alvast onze collectie exclusieve houten vloeren die u bij ons kunt kopen.

Meer weten

Wilt u meer weten over het kopen van exclusieve houten vloeren of heeft u een vraag over de andere vloeren uit het assortiment van Tegeltrend Deurne? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of te bellen naar het telefoonnummer 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer