Grote keramische tegels

Ook voor grote keramische tegels voor uw keuken of badkamer bent u bij Tegeltrend Deurne aan het juiste adres! Wij bedienen al jaren een grote klantenkring in Eindhoven en omgeving op het gebied van tegels. Door ons uitgebreide aanbod, de hoogwaardige kwaliteit en onze flexibele service kunnen we voor elke klant een vloer op maat leveren. Bent u nog op zoek naar tegels voor uw terras, badkamer, keuken of woonkamer? Bekijk dan eens de uitgebreide mogelijkheden van Tegeltrend en laat uw vloer vandaag nog inmeten!

Grote keramische tegels voor een terras
Een van de nieuwste trends op het gebied van vloeren zijn de grote keramische tegels. In het assortiment van Tegeltrend Deurne hebben we voor u verschillende kleuren en maten opgenomen waardoor we voor elke ruimte een passende tegel tussen zit. Keramische tegels zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en zijn daarmee de perfecte oplossing voor een doorlopende vloer van binnen naar buiten of voor uw serre. Meer weten? Kom dan eens langs in onze showroom voor een deskundig advies!

Meer buitenvloeren
Naast grote keramische tegels hebben we voor uw terras, overkapping of serre ook composiet, bamboe en vlonders in huis. Heeft u vragen bel ons dan gerust op: 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer