Houten vloeren Venlo

Voor robuuste houten vloeren in Venlo brengt u een bezoek aan Tegeltrend. In ons assortiment vindt u vloeren voor zowel binnen als buiten zodat u voor heel uw woning bij ons terecht kunt. U kunt uw vloer snel en eenvoudig online bestellen via onze webshop. Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showroom.

Robuuste houten vloeren in Venlo
Nadat u jarenlang vloerbedekking hebt gehad, vindt u dat het tijd wordt voor een nieuwe vloer in de woonkamer. Tegeltrend biedt een ruim assortiment aan robuuste houten vloeren in Venlo.

  • Imponeer u zelf en uw gasten met onze exclusieve houten vloeren. Deze vloer heeft niemand anders! Bij Tegeltrend is dit mogelijk omdat wij de vloeren zelf behandelen in ons eigen atelier. Zo kunnen wij de vloer afwerken zoals u dat wilt;
  • Natuurlijk hebben wij ook vloeren die direct uit de voorraad leverbaar zijn. U hoeft ze enkel op te halen in de winkel en u kunt thuis meteen aan de slag.
  • Het leggen van een houten vloer is niet altijd eenvoudig. Daarom bieden wij graag onze diensten aan bij het leggen van uw nieuwe vloer.

Ruime showroom
Wees welkom in onze inspirerende showroom om de houten vloeren voor in Venlo te bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies en helpen u graag bij uw keuze. Indien u thuis de keuze al hebt gemaakt, vraagt u online eenvoudig een offerte aan. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd even bellen: 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer