Houtlook tegels

Voor mooie houtlook tegels van een uitstekende kwaliteit moet u bij Tegeltrend Deurne zijn! In ons vloeren assortiment vindt u onder meer tegels van natuursteen en Castle Stones, houten vloeren, pvc en laminaat. Naast vloerbekledingen zijn we specialist op het gebied van luxe wandafwerking en buitentegels. Bent u benieuwd naar het uitgebreide aanbod en de verschillende mogelijkheden van onze tegels? Kom dan eens langs in onze showroom in Deurne om de verschillende tegels te bekijken en vraag onze specialisten om een deskundig advies!

Goede kwaliteit houtlook laten leggen
Bij Tegeltrend Deurne staan een hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide service, persoonlijke benadering en korte levertijden hoog in het vaandel. Voor mooie en duurzame houtlook tegels bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij hebben verschillende tegels in huis die aanvoelen en de uistraling hebben van een houten vloer. Op deze manier kunt u genieten van de warmte en natuurlijke look van een houten vloer maar heeft u de voordelen van het onderhoud en de duurzaamheid van een tegel vloer. Bekijk de verschillende houtlook vloeren direct onze webshop om een idee te krijgen van deze nieuwe trend op het gebied van vloeren!

Onze showroom
Wilt u de houtlook tegels met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in onze gezellige en inspirerende showroom in Deurne. Onze specialisten staan dagelijks klaar om u te helpen bij het vinden van een passende vloer en geven u graag een advies. Voor meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer