Industriële vloeren

Industriële vloeren

Industriële vloeren geven een stoere look aan uw interieur. Het is een mooie manier om wat meer robuuste kleuren en vormen in huis te hebben. De trend is gebaseerd op oude fabrieken en loodsen. Dat betekent dat het interieur een simpele afwerking heeft en er af en toe best een buis of onafgewerkt element in mag zitten. Dit geeft een wat speelser karakter aan een ruimte. Bij Tegeltrend Deurne kunt u langskomen om te kijken naar opties voor industriële vloeren. Ons team staat voor u klaar om advies te geven.

Kiest u voor industriële vloeren van hout of steen?

Als u aan industriële vloeren denkt, dan denkt u waarschijnlijk als eerst aan stenen vloeren. Stenen vloeren hebben een stoerder uiterlijk, zijn rechttoe rechtaan en makkelijk in het onderhoud. Het is ook mogelijk om houten vloeren met een industriële look te nemen! Het houtwerk is dan vaak wat donkerder van kleur en heeft een geleefd karakter. Als u dan de juiste, robuuste meubels erbij heeft, dan maakt dat de ruimte helemaal af!

Onze deuren staan voor u open

Bent u op zoek naar industriële vloeren? Dan kunt u langskomen bij Tegeltrend Deurne in onze showroom. Wij kunnen u dan alle mogelijkheden laten zien. Win advies in bij ons team, terwijl u geniet van een goede kop koffie. Heeft u al wat ideeën in uw hoofd? Kijk in de showroom hoe dit er in het echt uit zal zien. Wij kunnen u alle opties voor houden zodat u de juiste keuken maakt voor uw interieur! Heeft u nog vragen? Bel dan 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer