Keramische vloeren

In de showroom van Tegeltrend Deurne kunt u terecht voor een breed aanbod keramische vloeren! Wij hebben zowel voor binnen als buiten een uitgebreid aanbod tegels in huis. Of u nu van landelijk, klassiek, modern of een strakke inrichting houdt, bij ons vindt u een passende vloer. In onze showroom kunt u terecht om de verschillende vloeren te bekijken en vergelijken en u te laten informeren over de mogelijkheden. Kunt u niet wachten? Bekijk de verschillende tegels dan direct in onze webshop!

Keramische vloeren van Tegeltrend Deurne
Bij Tegeltrend Deurne vindt u de nieuwste en mooiste natuursteen vloeren van dit moment. We hebben voor u onder andere keramische vloeren, composiet, hardsteen, leisteen en marmer vloeren in het assortiment opgenomen. Naast een ruime keuze aan vloeren bieden we tevens een specialistische service aan. Zo kunnen we elke vloer voor u op maat maken, leggen, netjes afwerken en onderhouden. Bekijk het aanbod vloeren eenvoudig online in onze overzichtelijke webshop!

Wandbekleding
Naast keramische vloeren vent u bij Tegeltrend Deurne ook voor luxe wandafwerking aan het juiste adres. Tegels worden veelal in keukens, toiletten en badkamers nog steeds vaak gebruikt als muurafwerking. Onze specialisten weten precies welke tegels hiervoor het meest geschikt zijn en uw geheel compleet kunnen maken. Kom langs in onze mooie showroom om het complete aanbod van Tegeltrend Deurne te bekijken of neem even contact met ons op via telefoonnummer 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer