Kosten parketvloer

Benieuwd naar de kosten voor een parketvloer naar uw keuze? Kom dan eens langs bij Tegeltrend in Deurne voor een prijsindicatie en een deskundig advies! Bij Tegeltrend maken we elke houten vloer voor u op maat waardoor deze geheel aan uw wensen voldoet als het gaat om kleur, afwerking en afmeting. Naast houten vloeren hebben we ook tegels voor vloeren en wanden in huis evenals terrastegels en diverse woonaccessoires. Nieuwsgierig geworden? Ga dan direct naar onze webshop om het complete aanbod te bekijken!

Kosten voor het leggen van een parketvloer op maat
Al ruim 7 jaar voorziet Tegeltrend Deurne klanten uit de regio via een mooie vloer op maat van een hoogwaardige kwaliteit. Een houten vloer wordt door onszelf geïmporteerd en getransporteerd waardoor we de kosten voor een goede kwaliteit parketvloer aantrekkelijk kunnen houden voor onze klanten. Als extra service kunnen we de vloer voor u op maat maken, voorzien van een coating, inclusief netjes afwerken en leggen. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van onze vloerspecialisten? Ga dan direct naar onze webshop!

Interesse?
Heeft u interesse in een van de vloeren of zou u graag de kosten voor een parketvloer op een rijtje zetten om te kijken of dit haalbaar is voor u? Bel dan direct naar 0493 440302 voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer