Landelijke keukentegels

Landelijke keukentegels

Bent u geïnteresseerd in landelijke keukentegels? Dan kunt u bij Tegeltrend Deurne kijken naar de mogelijkheden in de showroom. Wij hebben een groot aanbod landelijke keukentegels en geven u graag advies. Landelijke keukentegels staan niet alleen goed in een landelijke keuken, ze passen juist ook goed bij een moderne keuken. De combinatie van de twee kan fraai zijn. Als u benieuwd bent naar deze mogelijkheden, kom dan vooral langs bij ons! Zo kunt u kijken en vergelijken.

De kenmerken van landelijke keukentegels

Landelijke keukentegels zijn over het algemeen licht van kleur. De keuken in zijn geheel is sowieso wat lichter van kleur. Een landelijke keuken kan wel veel hout bevatten wat het juist dat landelijke karakter geeft. De wasbak is vaak net wat groter en steekt een beetje uit. Ook lijken de keukenkastjes alsof het kleine meubels zijn. Ze hadden zo in de woonkamer kunnen staan! Bij een klassieke landelijke keuken zijn vaak ook de keukenkastjes bewerkt met een patroon aan de randen. Vaak is er ook een kookeiland aanwezig. Ideaal om de ruimte optimaal te benutten.

Bekijk en voel tegels voor in de keuken

Is er bij u al een landelijke keuken geplaatst of gaat deze binnenkort geplaatst worden? Dan is het een leuk idee om er tegels met landelijke kenmerken bij te zoeken. De tegels kunnen de keuken helemaal af maken! In de showroom van Tegeltrend Deurne hebben wij veel opties om te bekijken. En ook om deze te voelen, dat kan immers heel bepalend zijn. Zo maakt u de juiste keuze voor uw tegels in de keuken! Heeft u nog vragen? Stel ze in de showroom of bel 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer