Landelijke vloeren

Landelijke vloeren

Wilt u graag een landelijke uitstraling in uw woning? Dan zijn landelijke vloeren een prachtige toevoeging aan uw interieur. Landelijke vloeren geven veel karakter aan een ruimte en doordat ze vaak van steensoorten zijn gemaakt, blijven ze lang goed en zijn ze van een goede kwaliteit. Bent u op zoek naar een authentieke uitstraling? Dan zijn de Castle Stone stenen misschien wel iets voor u. De Castle Stone stenen zijn replica’s uit oude Franse huizen. Zo maakt u de landelijke uitstraling van uw huis dus helemaal af!

De Castle Stone collectie is perfect voor uw landelijke vloeren

De Castle Stone stenen in het assortiment van Tegentrend Deurne zijn allemaal met de hand gemaakt. Dat betekent dat elke vloer uniek is. Wij hebben drie soorten stenen in wel acht verschillende tinten. Past grijs bij uw interieur? Of gaat u toch liever voor een lichte zandkleur? Kom gerust langs in onze ruim opgezette showroom om het aanbod van landelijke vloeren te aanschouwen. Of het nu gaat om landelijke vloeren voor de badkamer, keuken of woonkamer. Onze stenen brengen elke ruimte tot leven.

Kom snel langs! De koffie staat klaar

Bij Tegeltrend Deurne nemen we graag de moeite om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze vakkundige medewerkers hebben veel kennis over vloeren. U kunt rustig rondlopen in onze ruime showroom en kijken wat u mooi vindt. Heeft u wat meer advies nodig? Dan staan we voor u klaar. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over onderhoud en plaatsing van vloeren. De koffie staat klaar! Vragen? Stel ze in de showroom of bel 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer