Leisteen Mustang

Voor de aanschaf van een prachtige leisteen Mustang vloer kunt u terecht bij Tegeltrend Deurne. Wij bieden een optimale kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Naast leisteen vloeren Mustang heeft u bij ons de keuze uit black Mustang, black berry, black slate, black jack, multicolor, jaddish, grey slate, peacock, autumn select, indian black en dessert black. De mogelijkheden op het gebied van Mustang zijn eindeloos!

Assortiment
Behalve leisteen vloeren Mustang beschikt Tegeltrend Deurne ook over natuursteen vloeren van hardsteen, basalt en marmer. Ook hebben wij hele andere vloeren in het assortiment, zoals houten vloeren, laminaat vloeren, vloer en wandtegels en PVC vloeren. Wilt u meteen een leisteen vloer Mustang kopen? Dan kunt u de leisteen Mustang ook in onze webshop bestellen.

Contact opnemen
Voor meer informatie over het assortiment van Tegeltrend Deurne kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar het telefoonnummer 0493 440302. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze producten in de showroom te komen bekijken.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer