Leisteentegels Helmond

Voor leisteentegels in de omgeving van Helmond gaat u naar Tegeltrend Deurne. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van allerlei verschillende soorten tegels. Wij voorzien al bijna 10 jaar een grote klantenkring van tegels van de beste kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit staat namelijk centraal bij ons, net als een nette afwerking en een persoonlijke service. U kunt bij ons altijd rekenen op een prachtig duurzaam resultaat. Bestel gemakkelijk online of laat u adviseren door onze gepassioneerde medewerkers die dagelijks voor u klaar staan om u de mooiste leisteentegels te laten zien in onze showroom in de omgeving van Helmond.

Leisteentegels kopen in de buurt van Helmond

Als u leisteentegels wilt kopen in de omgeving van Helmond dan gaat u natuurlijk naar Tegeltrend Deurne. Wij hebben leisteentegels van de beste kwaliteit; net als onze andere exclusieve vloeren. Met natuursteen vloeren haalt u een prachtige uitstraling in huis. Natuursteen doet het ook prachtig om uw huis heen en kan een mooie connectie leggen tussen binnen- en buitenvloeren.

Vrijblijvend advies gesprek

U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek met één van onze deskundige medewerkers. Wij geven u graag advies over de beste keuze leisteentegels in onze showroom in de omgeving van Helmond. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer