Marmer tegels

Tegeltrend Deurne is de specialist op het gebied van marmer tegels in Eindhoven en omgeving! Al bijna 10 jaar voorzien wij een grote klantenkring in de regio van tegels op maat voor elk project. Bij ons staan een hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijke service en een nette afwerking centraal waardoor u kunt rekenen op een mooi en duurzaam resultaat. In onze showroom staat dagelijks een enthousiast team medewerkers klaar om u te informeren en adviseren over de verschillende merken en materialen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen!

Marmer vloer tegels kopen bij Tegeltrend Deurne
Bij Tegeltrend Deurne hebben we voor u de nieuwste trends en het meest uitgebreide aanbod vloeren en tegels in huis. Een van de meest gewilde producten van dit het moment zijn onze natuursteen tegels voor vloeren en wanden. In het assortiment vindt u zowel hardsteen als leisteen, marmer en zandsteen tegels waardoor er voor elke stijl en iedere ruimte bij ons een geschikte tegel te vinden is.

Wandtegels
Marmer en andere natuursteen tegels zijn ook uitstekend geschikt als wandafwerking voor bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Bekijk de verschillende toepassingen eenvoudig online of kom langs in onze inspirerende showroom in Deurne om de tegels te bekijken en vergelijken. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer