Marmer vloer

Een marmer vloer laat u natuurlijk leggen door de specialisten van Tegeltrend Deurne! Wij beschikken over een eigen werkplaats, import en transport waardoor we producten op maat kunnen leveren binnen een aannemelijk termijn voor een eerlijke prijs. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten vloer voor uw woonkamer, natuursteen voor uw terras of wandtegels voor uw toilet of badkamer, bij Tegeltrend Deurne kunnen we u verder helpen. Bekijk het aanbod eenvoudig online in onze overzichtelijke webshop of breng een bezoek aan onze showroom!

Marmer vloer op maat laten maken
Tegeltrend Deurne is de specialist in de regio op het gebied van tegels en vloeren. Wanneer u op zoek bent naar een marmer vloer bent u bij ons dan ook precies aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring, deskundige kennis en enthousiaste medewerkers zijn we zeer flexibel en kunnen we voor u vrijwel altijd een vloer op maat leveren. Naast marmer vloeren hebben we op het gebied van natuursteen ook hardsteen, leisteen, zandsteen en Travertin tegels voor u in het assortiment opgenomen.

Onze service
Bij Tegeltrend Deurne kunt u altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit, een nette afwerking, een snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over een van onze producten of onze service? Bel dan direct naar 0493 440302 of vul onderstaand contactformulier in.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer