Natuursteen Eindhoven

Natuursteen in de omgeving van Eindhoven koopt u bij Tegeltrend Deurne. Op het gebied van natuursteen hebben wij een zeer ruim assortiment te bieden bekijk ons aanbod meteen online. Naast natuursteen biedt Tegeltrend Deurne in de regio  Eindhoven ook houten vloeren, laminaat vloeren, PVC vloeren en vloer-en wandtegels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Assortiment
Op het gebied van natuursteen vindt u bij Tegeltrend Deurna in de omgeving Eindhoven leisteen, hardsteen, basalt en marmer. Bijna alle vloeren heeft Tegeltrend Deurne in eigen voorraad. Mocht u een vloer in gedachten hebben die er niet tussen staat, vraag er dan gerust naar, want de kans is zeer groot dat we deze alsnog kunnen leveren tegen een scherpe prijs! Bekijk ons aanbod natuursteen meteen online of kom naar Tegeltrend Deurne (omgeving Eindhoven).

Vragen?
Wilt u meer weten over het assortiment van Tegeltrend Deurne (omgeving Eindhoven) voordat u natuursteen bij ons aanschaft? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of bellen naar het telefoonnummer 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer