Natuursteen Helmond

Indien u op zoek bent naar een natuursteen vloer in de regio Helmond kunt u terecht bij Tegeltrend Deurne. Bij Tegeltrend Deurne in de buurt van Helmond kunt u terecht voor verschillende soorten natuursteen in diverse maten en afwerkingen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard levert Tegeltrend Deurne zeer hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Mogelijkheden
Of u nu op zoek bent naar een vloer van leisteen, hardsteen, basalt of marmer, u vindt u het allemaal in het uitgebreide assortiment natuursteen van Tegeltrend Deurne nabij Helmond. Naast natuursteen leveren wij ook houten vloeren, nippon stone, laminaat vloeren en PVC vloeren. Kom de collectie natuursteen bekijken en kom naar de showroom van Tegeltrend Deurne (in de regio Helmond).

Vragen?
Voor vragen of meer informatie over het assortiment van Tegeltrend Deurne kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit doet u door te mailen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of te bellen naar het telefoonnummer 0493 440302. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer