Natuursteen vloeren Venlo

Tegeltrend heeft een ruim aanbod voor natuursteen vloeren in Venlo. Wij hebben vloeren voor zowel binnen als buiten zodat u voor uw gehele woning bij ons terecht kunt. In onze eigen werkplaats behandelen wij bovendien zelf de houten vloeren, zodat wij deze geheel naar wens kunnen afwerken.

Verschillende mogelijkheden voor natuursteen vloeren in Venlo
Uw woont al tientallen jaren op hetzelfde adres en u bent nog lang niet van plan te verhuizen. Wel bent u toe aan een nieuw interieur. Bekijkt u eens de natuursteen vloeren in Venlo voor een geheel nieuwe uitstraling van uw woonkamer.

  • Marmeren vloeren. Marmer is tijdloos en geeft elk interieur een chique uitstraling;
  • Sinds 2012 zijn wij officiële dealer van Nippon Stone. Deze collectie van natuursteenproducten is afkomstig uit onze eigen groeven. Vanzelfsprekend waarborgen we hierbij de hoogste kwaliteit;
  • De leisteen vloeren zijn water- en lichtbestendig. Dit materiaal is ook buiten te gebruiken. Handig als u graag de aangrenzende tuin van dezelfde basis wilt voorzien.

Kom langs in onze showroom
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van natuursteen vloeren in Venlo? Vraagt u dan eenvoudig online een offerte aan. Even langskomen in onze inspirerende showroom mag natuurlijk ook. Onze medewerkers staan u graag te woord onder het genot van een kopje koffie. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust even bellen: 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer