Natuursteen vloeren

Voor natuursteen vloeren van de beste kwaliteit komt u naar Tegeltrend Deurne! In onze ruime en inspirerende showroom vindt u verschillende materialen, kleuren en soorten vloeren waardoor u eenvoudig verschillende vloeren kunt bekijken en vergelijken. Naast tegels voor vloeren verkopen we tevens wandtegels als afwerking voor bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Benieuwd welke tegels het meest geschikt zijn voor uw ruimte? Vraag onze specialisten dan gerust om een advies. Samen maken we van uw huis een thuis!

Natuursteen vloeren in ons assortiment
In ons aanbod vindt u onder andere de nieuwste natuursteen vloeren van dit moment. Natuursteen vloeren hebben een mooie en natuurlijke uitstraling en zijn daarnaast ook nog eens zeer duurzaam en slijtvast. In het aanbod natuursteen vloeren van Tegeltrend Deurne vindt u onder andere:

  • Marmer
  • Hardsteen
  • Keramiek
  • Leisteen
  • Travertin
  • Zandsteen

Wij maken de vloeren graag voor u op maat inclusief vensterbanken, trappen, dorpels en terrassen.

Onze showroom
U kunt van dinsdag tot en met zaterdag terecht in onze inspirerende showroom in Deurne om de verschillende natuursteen vloeren te bekijken. Heeft u vragen of zou u graag een offerte op maat aanvragen voor een bepaalde vloer? Bel dan even naar 0493 440302 of vul onderstaand contactformulier in. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer