Onderhoudsproducten vloeren

Onderhoudsproducten voor stenen en houten vloeren


Heeft u een mooie vloer liggen en is het tijd voor onderhoud? Dan kunt u bij Tegeltrend Deurne terecht voor onderhoudsproducten voor vloeren. Het is van belang om uw vloer goed te onderhouden. Zo gaat deze langer mee en blijft de uitstraling van de vloer mooi en verfijnd. Er zijn verschillende onderhoudsproducten voor vloeren verkrijgbaar. U kunt langskomen in onze showroom om hierover advies in te winnen. Wij staan voor u klaar!

Het belang van onderhoudsproducten vloeren

Bij ons vindt u onderhoudsproducten voor vloeren voor specifieke steen- of houtsoorten. Hiermee kunt op een vakkundige manier de vloer onderhouden. Bent u op zoek naar onderhoudsproducten voor een houten vloer? Zorg dan dat u kiest voor een optie die uw houten vloer weer laat stralen. Het liefst een product dat de glans een beetje terugbrengt! Onderhoudsproducten voor stenen vloeren zijn ook verkrijgbaar bij ons. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat deze opknapt na een poetsbeurt. Bij stenen vloeren wordt ook op deze manier de glans teruggebracht. De kleur van de steen wordt hierdoor ook net even wat intenser, alsof u een nieuwe vloer heeft!

Advies over onderhoud

Als u meer advies wilt over welke onderhoudsproducten voor vloeren u moet gebruiken, twijfel dan niet om langs te komen bij Tegeltrend Deurne. Wij staan graag voor u klaar met advies! In onze showroom kunnen we precies laten zien wat de werking is van de verschillende onderhoudsproducten. Zo weet u precies wat nodig is en komt u thuis niet voor verrassingen te staan. Vragen? Stel ze in de showroom of bel 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer