Parket Helmond

Een parket vloer van hoogwaardige kwaliteit in de omgeving van Helmond koopt u natuurlijk bij Tegeltrend Deurne. Naast een zeer goede kwaliteit biedt Tegeltrend Deurne ook hele scherpe prijzen. Kunt u niet wachten om een parket vloer voor uw woning in Helmond aan te schaffen? Komt u dan naar de showroom van Tegeltrend Deurne.

Assortiment
Naast een parket vloer kunt u nog veel meer vloeren bezichtigen in de showroom van Tegeltrend Deurne (omgeving Helmond). Zo beschikt Tegeltrend Deurne onder andere over natuursteen vloeren, Nippon Stone, houten vloeren, vloer en wandtegels en PVC vloeren. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om vloerverwarming te kopen. Kunt u niet wachten om een parket vloer uit te zoeken voor uw woning in Helmond? Dan kunt u deze ook online bekijken én bestellen via onze webshop.

Meer weten
Indien u meer wilt weten over het assortimentvan Tegeltrend Deurne of een specifieke vraag heeft over bijvoorbeeld ons parket voor uw woning in Helmond, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar het telefoonnummer 0493 440302 of stuur een e-mail naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer