Parketvloeren

Tegeltrend Deurne heeft een zeer ruim assortiment parketvloeren. De mogelijkheden zijn zeer divers. Uiteraard zijn al onze parketvloeren te koop voor een zeer voordelige prijs. Ook biedt Tegeltrend Deurne altijd een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben een prachtige showroom waar u van harte welkom bent om de parketvloeren eens van dichtbij te komen bekijken.

Webshop

Tegeltrend Deurne heeft een webshop waar u heel eenvoudig tegelvloeren, houten vloeren, open haarden en woonaccessoires kunt bestellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een van onze prachtige parketvloeren? Dan kunt u de parketvloer van uw keuze kort daarna ophalen in onze showroom of wij bezorgen uw spullen bij u thuis. Wilt u meer weten over de kosten van onze parketvloeren? Dan kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten of het assortiment van Tegeltrend Deurne of heeft u een specifieke vraag over bijvoorbeeld onze parketvloeren? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0493 440302 of stuur een e-mail naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer