Prijzen natuursteen

Bij Tegeltrend Deurne heeft u al voor zeer voordelige prijzen prachtig natuursteen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen de prijzen van natuursteen zijn scherp, maar ook de prijzen van al onze andere vloeren uit onze uitgebreide collectie.

Assortiment

Tegeltrend Deurne heeft een groot assortiment vloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo beschikken wij naast natuursteen vloeren ook over houten vloeren, laminaat vloeren, vloer en wandtegels en PVC vloeren. Ook kan Tegeltrend Deurne vloerverwarming aanleggen. Op het gebied van outdoor vloeren bieden wij terras tegels, bamboe terrasdelenk siergrind en kunstgras. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van bijvoorbeeld onze collectie natuursteen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de prijzen van de vloeren van Tegeltrend Deurne of heeft u een dringende vraag over de natuursteen vloeren die wij aanbieden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of door te bellen naar het telefoonnummer 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer