PVC vloeren Helmond

Tegeltrend heeft een groot assortiment als het op PVC vloeren in Helmond aankomt. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren voor binnen en buiten zodat u voor uw gehele woning bij ons terecht kunt. Wij hebben bovendien een eigen werkplaats waar wij de houten vloeren zelf afwerken. Hierdoor kunnen wij altijd producten op maat leveren tegen een scherpe prijs.

De voordelen van een PVC vloer in Helmond
U bent nog steeds erg tevreden met uw woning. Maar het interieur kan wel een oppepper gebruiken. Met de nieuwe pvc vloeren uit Helmond geeft u uw woning eenvoudig een geheel andere uitstraling. Voordelen van pvc:

  • De vloer is waterbestendig zodat u hem eenvoudig reinigt met zowel de stofzuiger als een dweil;
  • Het is een uitstekende warmtegeleider zodat hij goed combineert met vloerverwarming. Hij laat de warmte goed door, zodat u dat merkt op uw energierekening;
  • Het is geen natuurlijk product. Hierdoor kan het niet krimpen of uitzetten, waardoor het keurig op zijn plek blijft liggen.

Kom langs in onze showroom
Zijn de PVC vloeren uit Helmond wel iets voor u? Kom ze dan snel bekijken in onze inspirerende showroom. Hier staan onze medewerkers u graag te woord onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk kunt u ook meteen online een offerte aanvragen. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust even bellen: 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer