PVC vloeren showroom

Tegeltrend Deurne heeft een grote collectie PVC vloeren die u in onze showroom kunt bekijken. Natuurlijk bent u bij ons verzekerd van een optimale kwaliteit. Bovendien zijn de PVC vloeren die in de showroom van Tegeltrend Deurne te zien zijn, te koop voor een zeer voordelige prijs.

Voordelen

De PVC vloeren uit de showroom van Tegeltrend Deurne geven uw huis gegarandeerd een goede sfeer. De vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis en zijn zeer eenvoudig te leggen. De PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende structuren en kleuren. Kunt u niet wachten om de PVC vloeren van Tegeltrend Deurne in de showroom te komen bezichtigen? Dan bent u van maandag t/m zaterdag van harte welkom. U kunt ook foto’s van onze PVC vloeren bekijken.

Vragen?

Voor vragen over de PVC vloeren van Tegeltrend Deurne of voor meer informatie over de andere producten uit onze showroom kunt u meteen contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of bel naar telefoonnummer 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer