PVC vloeren Venlo

U kunt bij Tegeltrend terecht voor een groot assortiment aan PVC vloeren in Venlo. Wij bieden vloeren voor binnen- en buitenruimtes en voorzien graag heel uw woning van een stabiele basis. Oriënteer u online op ons aanbod en plaats vandaag nog snel en eenvoudig uw  bestelling via onze webshop.

Kies uit ons aanbod van PVC vloeren in Helmond
Na jarenlang vloerbedekking bent u wel toe aan een nieuwe vloer in uw woning. Met een PVC vloer uit Helmond herkent u uw woning niet meer terug. Houdt u rekening met de volgende verschillen als u van vloerbedekking op PVC overstapt:

  • Deze waterbestendige vloer reinigt u niet alleen met een stofzuiger, maar ook met een dweil zodat hij weer blinkend schoon is;
  • Doe de pantoffels maar de deur uit, want met pvc kunt u vloerverwarming nemen. Het materiaal is een uitstekende warmtegeleider wat bijdraagt aan een lagere energierekening.

Vraag online een offerte aan voor PVC vloeren
Wilt u uw woning graag voorzien van één van de pvc vloeren uit Helmond? Vraagt u dan snel vrijblijvend een offerte aan. Eerst langskomen in onze showroom mag natuurlijk ook. Onze medewerkers staan u graag deskundig te woord. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust even bellen: 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer