Terrastegels Eindhoven

Een goede kwaliteit terrastegels koopt u in de in regio Eindhoven bij Tegeltrend in Deurne! Al ruim 8 jaar kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardige kwaliteit tegels voor vloeren en wanden. In het aanbod zijn verschillende grondstoffen, kleuren, merken en maten tegels opgenomen waardoor we naar ieders wens en voor elke ruimte een passende tegel in huis hebben. Naast tegels verkopen we tevens houten vloeren, woonaccessoires en onderhoudsproducten voor uw tegels. Bekijk het complete aanbod online en bestel vandaag nog uw producten!

Aanbod terrastegels verkrijgbaar in de omgeving van Eindhoven
Bent u op zoek naar mooie terrastegels voor uw nieuwe terras in Eindhoven? Vergeet dan niet langs te komen bij Tegeltrend Deurne! In onze inspirerende showroom kunt u van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor een uitgebreid aanbod terrastegels in allerlei soorten en maten. Vergelijk en bekijk de diverse kleuren en vraag onze specialisten gerust om meer informatie en een persoonlijk advies met betrekking tot de verschillende vloeren. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Natuurtegels
In ons assortiment vindt u onder meer natuursteen terrastegels leverbaar in Eindhoven en omgeving. Ook voor binnen vloeren en tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het doorleggen van uw vloer van binnen naar buiten? Bel dan even naar 0493 440302 of vul onderstaand contactformulier in.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer