Tuintegels Eindhoven

Voor een uitgebreide collectie tuintegels in de omgeving van Eindhoven komt u naar Tegeltrend Deurne. Wij hebben tuintegels in de meest uiteenlopende vormen en maten. De mogelijkheden zijn eindeloos. U vindt bij Tegeltrend Deurne gegarandeerd de tuintegels die passen bij de stijl van uw tuin.

Voordeel
Tegeltrend Deurne heeft als doelstelling om door middel van het buiten spel zetten van tussenpersonen, u als klant zo voordelig mogelijk tuintegels aan te bieden voor uw woning in of nabij Eindhoven. Dit bereiken wij door onze tuintegels zonder tussenkomst van derden rechtstreeks uit het buitenland te importeren naar Deurne (regio Eindhoven). Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden, kopen wij uiteraard op grote schaal in. Bent u nieuwsgierig en wilt u tuintegels kopen in de regio Eindhoven? Bekijkt u dan ons zeer uitgebreide en complete assortiment.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over Tegeltrend Deurne of heeft u een vraag over een van onze tuintegels voor uw woning in Eindhoven? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt een e-mailen sturen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of bellen naar 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer