Vloertegels Eindhoven

De specialist in vloertegels nabij Eindhoven

Zoekt u vloertegels in Eindhoven? Dan kunt u deze aanschaffen bij Tegeltrend Deurne. Deurne ligt immers om de hoek! Wij hebben een groot assortiment met onder andere vloertegels voor de woonkamer, badkamer en slaapkamer. Vloertegels geven karakter aan een ruimte en het is toepasbaar in vele kamers in huis. Het is ook een idee om de vloertegels door te trekken naar de wanden. Zo creëert u een andere look in huis! Doordat de keuze bij ons groot is, geven we graag persoonlijk advies in onze showroom.

Kies voor duurzame vloertegels voor uw huis in Eindhoven

Vloertegels kenmerken zich door verschillende zaken. Allereerst is het natuurlijk steen. Dat betekent dat de vloer hard en slijtvast is. Voorts is het onderhoudsvriendelijk. Vloertegels zijn namelijk snel en makkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor een grote ruimte of als u liever niet uren besteedt aan schoonmaakwerk. Vloertegels brengen een bepaald karakter mee voor een ruimte. Het geeft een authentieke en soms robuuste uitstraling waarmee u qua interieur vele kanten op kunt. Gaat u voor modern of juist landelijk? De tegels passen zich als het ware aan.

Kom voor een kop koffie en persoonlijk advies

Wilt u graag advies inwinnen over vloertegels in Eindhoven? Twijfel dan niet om bij ons langs te komen in de showroom in Deurne. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar! Zo kunt u de tijd nemen om uit te zoeken wat u mooi vindt. Ook als u op zoek bent naar opties voor houten vloeren, pvc of laminaat kunt u bij ons terecht. Bij vragen kunt u altijd terecht in onze showroom of telefonisch op 0493 440302.


Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer