Wandtegels keuken

Wandtegels voor de keuken

Heeft u een mooie keuken gekocht, maar ontbreken alleen nog de wandtegels? Dan is het natuurlijk noodzaak om mooie wandtegels voor de keuken uit te zoeken! Deze maken de keuken helemaal compleet. Ook als u nog geen keuken heeft uitgezocht, kunt u terecht bij Tegeltrend Deurne om een keuze te maken voor keuken wandtegels. In onze showroom bekijkt u tal van mogelijkheden. Kom gerust bij ons langs.

Wandtegels voor de keuken in verschillende stijlen

Bij ons vindt u wandtegels voor de keuken in elke denkbare stijl. Voor een landelijke keuken, industriële keuken, maar ook voor een moderne keuken. Door ons grote assortiment, voorzien we in allerlei verschillende stijlen. Onze tegels zijn stevig en dus geschikt voor intensief gebruik in de keuken. Ze kunnen tegen een stootje! Ook reinigt u ze eenvoudig met een doekje om vet of eetresten te verwijderen. Dat is ideaal als u achter het fornuis wandtegels wenst. Bent u op zoek naar grote wandtegels? Deze kunt u bij ons maat laten maken. Ook voor andere specifieke wensen voor de wandtegels van de keuken kunt u bij ons terecht.

In Deurne staat de koffie klaar

Bij Tegeltrend Deurne staan we voor u klaar met een kop koffie en deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring bieden we advies op maat. Ook kunt u terecht voor overige vragen over vloeren en wanden. Bent u op zoek naar een vloer? Wij hebben houten vloeren, stenen vloeren en pvc of laminaat in ons assortiment. Wij verkopen ook onderhoudsproducten. Zo blijft uw wand of vloer nog jaren goed! Heeft u nog vragen? Stel ze in de showroom of bel 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer