Wonen interieur Helmond

Tegeltrend staat voor u klaar als u wilt wonen in een nieuw interieur in Helmond. Wij bieden vloeren voor binnen en buiten zodat u voor uw gehele woning bij ons terecht kunt. Bovendien hebben wij een eigen werkplaats, waar wij de houten vloeren afwerken geheel naar de wensen van de klant. Op deze manier vindt u bij ons altijd unieke vloeren verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Wonen in een passend interieur in Helmond
U wilt graag wonen in een nieuw interieur in Helmond. Om te beginnen wilt u de vloeren aanpassen. Tegeltrend staat hierbij graag voor u klaar.

  • Onze houten vloeren kunnen geheel naar uw wensen afgewerkt en aangepast worden in ons atelier. Zo heeft u een exclusieve vloer die u bij niemand anders tegenkomt;
  • Wilt u liever een meer rustieke en historische uitstraling. Ga dan voor onze caste stones. Hiermee tovert u uw huis om in een Frans landhuis, dat zo uit de geschiedenisboeken komt;
  • Natuursteen, afkomstig uit onze eigen groeven, waarbij wij de hoogte kwaliteit garanderen;
  • Als u eenmaal de vloer van uw dromen hebt gekozen, komen wij deze graag bij u thuis leggen.

Vraag online een offerte aan
Tegeltrend nodigt u graag uit de grote en inspirerende showroom waar u ideeën op kunt doen als u wilt wonen in een nieuw interieur in Helmond. Als u al weet wat u wilt kunt u natuurlijk ook meteen online een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor overige vragen en opmerkingen mag u ons altijd even bellen: 0493 440302.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer