Woonwinkel Deurne

Indien u op zoek bent naar een woonwinkel in Deurne gaat u natuurlijk naar Tegeltrend Deurne. Wij hebben een zeer ruim assortiment en een prachtige showroom. Natuurlijk bent u bij woonwinkel Tegeltrend Deurne verzekerd van een optimale kwaliteit. Bovendien zijn de producten uit ons assortiment te koop voor voordelige prijzen.

Assortiment
Woonwinkel Tegeltrend Deurne heeft een zeer ruim assortiment. Op het gebied van binnen vloeren, beschikken wij onder andere over natuursteen vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, vloer en wandtegels, PVC vloeren en vloerverwarming. Op het gebied van vloeren voor buiten vindt u in woonwinkel Tegeltrend Deurne terras tegels, bamboe terrasdelen, siergrind en kunstgras. Ook hebben wij een prachtige collectie exclusieve vloeren.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die woonwinkel Tegeltrend te Deurne u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tegeltrend.steenstra-website.nl of bel naar het telefoonnummer 0493 440302. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Een greep uit ons assortiment (klik om door te bladeren)

Waarom Tegeltrend

N

Ruime en sfeervolle showroom

N

Vloer en wandtegels

N

Natuursteen vloeren

N

PVC en laminaat vloeren

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer