Natuursteen vloeren

Leisteen

Leisteen tegels geven uw huis een natuurlijke en robuuste uitstraling, doordat deze een natuurlijk splijtoppervlak hebben van glad tot zeer ruw, die verder onbewerkt blijft.

Tegeltrend heeft alle leisteen tegels die er wereldwijd te vinden zijn en wij vertellen u in de showroom graag meer over de mogelijke toepassingen van deze natuurlijke vloertegels.

mustang fam heijnen

Travertin en marmer

Travertin en marmer zijn zijn beide kalkstenen met een uitgesproken mediterraan karakter die uitermate geschikt zijn als binnenvloer en zeker ook als wandbekleding op bijvoorbeeld badkamers.

Zowel travertin als marmer zijn in verschillende kleurtinten verkrijgbaar, maar de bekendste zijn toch wel de beige en de zilver.

Tegeltrend heeft travertin en marmer in vele afmetingen op voorraad.

P1010029

Hardsteen

Wanneer u kiest voor een hardsteen op de vloer gaat u voor een kwalitatief hoogwaardige en duurzame look, zoals de naam al doet vermoeden is dit een erg harde natuursteen.

Het mooie aan hardsteen zijn de fossielen en schelpjes die lichtelijk terug te zien zijn in de tegels en door de jaren heen word hardsteen alleen maar mooier en mooier.

Tegeltrend heeft een groot assortiment aan hardstenen in de collectie in even zoveel afmetingen en afwerkingen.

Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze showroom om de hardstenen te komen bekijken.

manders milheeze1

Zandsteen

Zandsteen is ideaal voor mensen die natuursteen kunnen waarderen om zijn pure uitstraling, alle zandstenen zijn in warmere aardetinten.

Zandsteen is niet zoals de naam doet vermoeden, het is niet per definitie zacht, het is even hard als de meeste leisteensoorten en sinds jaar en dag een zeer gelieft materiaal voor op de vloer.

In de showroom van Tegeltrend ligt een ruim aanbod aan zandstenen waar u uit kunt kiezen.

Kempen 2

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer