Tegeltrend Deurne – De basis gelegd!

Over Tegeltrend Deurne

Tegeltrend Deurne biedt u alles op het gebied van tegelvloeren, natuursteenvloeren, houten vloeren, PVC vloeren, Nippon stone en Sanitair.

Ook voor de toepassing naar buiten bieden wij u vele mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende soorten terrastegels, siergrind, kunstgras en bamboe terrasdelen.
Bij Tegeltrend Deurne vindt u alles op het gebied van vloeren voor binnen en buiten in vele verschillende stijlen en materialen.

De Showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze zeer ruime, sfeervolle en inspirerende showroom. Hier kunt u niet alleen onze vloeren bekijken, maar ook onze verschillende stijlvolle woonaccessoires. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies. U kunt ook een afspraak maken voor een advies aan huis. Samen maken we van uw huis een thuis.

Voordelen

Tegeltrend Deurne biedt u vele voordelen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij houtenvloeren zelf behandelen en bent u dus verzekerd van de vloer met de look en uitstraling die u wenst. Bovendien verzorgen wij onze eigen import en transport. Zo weet u zeker dat onze levertijden kort zijn. Wij leveren enkel producten van zeer hoogwaardige kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau. Zo maken wij ons motto waar: “Samen maken we van uw huis een thuis.”

Webshop

Neem ook een kijkje in onze webshop voor restpartijen en leuke woonaccesoires.

Showroom Tegeltrend Deurne

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Contact

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 06 29329377
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer