Bamboe

Bamboe Terrasdelen

Tegeltrend-Deurne-Bamboe1
Bamboe is een grassoort en dus geen hout. Het is een ideaal product dat een goed alternatief is voor hardhout. De lange vezelstructuur  is zeer compact en dus zeer strek en kan daardoor grote krachten verwerken. Mede hierdoor is Bamboe slijtvast en harder en sterker dan hardhout. Het grootste voordeel van de plant is dat het vele malen sneller groeit dan hout en daardoor in dezelfde tijd meer materiaal oplevert. Bamboe is een ecologisch product dat binnen 6 tot 10 jaar volwassen is.

Het materiaal wat voor onze producten gebruikt word, komt uit gecontroleerde gewassen die direct aangeplant worden. Een overkoepelende organisatie beheert en controleert dit.

Strandwoven Bamboe is de officiële benaming voor een hotpressed Bamboe. 

Door deze productiewijze ontstaat een uiterst stabiel, zeer duurzaam en uitermate sterk product. Tijdens de productie wordt milieuvriendelijke olie toegevoegd waardoor er een schitterend eindresultaat ontstaat.Onze composiet is een extrusiemateriaal, waardoor de basis voor ongeveer 60 procent uit Bamboevezels bestaat. De grote voordelen ten opzichte van onze composiet producten zijn de sterkte en minimale werking. Als het gaat om duurzaam en milieuvriendelijk bouwen is onze Bamboe het ecologische alternatief voor hardhout en daarmee de toekomst.

Terrasdelen van strandwoven Bamboe zijn in de kleuren Mocca en Coffee te verkrijgen en in een gladde, uitvoering of met een fijn of grof profiel. De terrasdelen van composiet zijn in de kleuren bruin en antraciet te verkrijgen met een fijn of grof profiel. Bij beide terrasdelen zijn bijna onzichtbare bevestiging clips te verkrijgen en een bijpassende sterke onderconstructie.

De Bamboe terrasdelen van Tegeltrend Deurne, een verstandige keuze.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Contactgegevens

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

 

 

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer