Composiet

Composiet is de oplossing voor een hoogwaardige en duurzame afwerking van uw terras of dakterras. Eén van de bestanddelen Greenwood_soortenvan Composiet is bamboe. Bamboe is een grassoort en groeit in tegenstelling tot hardhout zeer snel. Daarnaast is het in overvloed aanwezig.

Alle composiet producten zijn gemaakt van bamboepoeder en kunststof, waarmee een zeer hoge dichtheid ontstaat. Hierdoor zijn de delen zeer stabiel, duurzaam en minder gevoelig voor weersinvloeden dan een normale WPC (composiet) op houtbasis. Het is een onderhoudsvriendelijk materiaal en voordeliger in aanschaf dan hardhout. Het ideale alternatief!

De collectie composiet bestaat uit composiet terrasplanken en tegels. Het speciale clipsysteem zorgt voor een eenvoudige en snelle montage van de terrasdelen. De terrastegels zijn zelfs compleet zonder clips te installeren. Een beter product is haast niet voor te stellen.

Greenwood

Tegeltrend is dealer van Greenwood. Greenwood is een economische oplossing voor de snelle achteruitgang en de milieu problemen voornamelijk bij het gebruik van hout. Greenwood is gemaakt van houtmeel. Dit houtmeel is afkomstig van afval uit de houtindustrie. Ook zit er eco-vriendelijke plastic in verwerkt dat helpt bij het beschermen en waterdicht houden. Dit materiaal combineert de schoonheid, elegantie en warmte van echt hout.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek

Contactgegevens

Adres: Florijn 17
Postcode: 5751 PC DEURNE
Telefoon: 0493 440302
Fax: 084 7569723
Email: info@tegeltrend-deurne.nl

 

 

Contact opnemen

Officieel Castle Stones dealer